suuvesi yliannostus

Suuvesi yliannostus tapahtuu, kun joku vahingossa tai tahallaan vie enemmän kuin normaali tai suositeltu määrä tätä ainetta.

Monia merkkejä suuvettä.

Klooriheksidiiniglukonaatin; Etanolia (etyylialkoholia); Vetyperoksidi; metyylisalisylaatti

Vatsakipu; Burns ja vahinkoa selkeä peittäminen Silmien edestä (sarveiskalvo); Kooma; Ripuli; Huimaus; uneliaisuus; Päänsärky; Alhainen ruumiinlämpö; Alhainen verenpaine; Alhainen verensokeri; Pahoinvointi; Nopea sydämen syke; Nopea, pinnallinen hengitys; Punoitusta ja kipua; Hidastunut hengitys; Sammaltava puhe; Kurkkukipu; Kömpelyys; tajuttomuus; Penseä refleksit; Virtsaaminen ongelmia (liian paljon tai liian vähän virtsaa); Oksentelu (saattaa sisältää verta)

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. ÄLÄ tehdä henkilö oksentaa ellei käsketään tekemään niin myrkytystietokeskukseen tai terveydenhuollon ammattilainen.

Määritä seuraavat

National myrkytystietokeskukseen (1-800-222-1222) voidaan kutsua mistä tahansa Yhdysvalloissa. Tämä kansallinen vihjepuhelinnumeron avulla voit puhua asiantuntijoiden myrkytys. Ne antavat sinulle lisäohjeita.

Potilaan ikä, paino ja tila; Tuotteen nimi (ainesosat ja vahvuudet, jos tiedossa); Aikaan se oli niellyt; määrä nielty

Aktiivihiiltä; Hengitys tukea, myös putken suun kautta ja hengitys kone (tuuletin); Keuhkoröntgen; EKG (sydämen jäljitys); Nesteet kautta laskimoon (IV); Dialyysilaitteiden (vakavissa tapauksissa); laksatiivinen; Putki suun kautta mahalaukkuun pestä pois vatsaan (mahahuuhtelu)

Terveydenhuollon tarjoaja mittaa ja seurata elintoiminnot, kuten lämpötila, pulssi, hengitys, ja verenpaine. Oireet käsitellään asianmukaisesti. Voit saada

Kuinka hyvin teet riippuu paljon myrkkyä nielty ja kuinka nopeasti hoito on vastaanotettu. Mitä nopeammin saat lääketieteellistä apua, sitä paremmat mahdollisuudet hyödynnettäväksi. Juominen suuria määriä suuvettä voi johtaa oireyhtymään samanlainen alkoholimyrkytys.