Pediatric sydänkirurgia – Vastuuvapaus

Lapsesi oli leikkaus korjata sydänvika. Jos lapsella on ollut avosydänleikkaus, kirurginen leikkaus tehtiin kautta rintalastan tai puolella rinnassa. Lapsi voi myös on saattanut sydän-keuhko ohitusleikkaus kone leikkauksen aikana.

Lapsesi tarvitsee vähintään 3 tai 4 viikkoa kotona toipua. Suuremmille leikkauksia, toipuminen voi kestää 6-8 viikkoa. Keskustele lapsesi lääkärin siitä, milloin lapsi voi palata kouluun, päivähoitoon, tai osallistua urheilu.

Useimmiten ensimmäisten viikkojen kuluttua leikkauksen pitäisi olla aikaa levätä .; Kun ensimmäinen seurantakäynnin, lääkäri kertoo, mitä lapsesi voi tehdä.

Älä vedä tai nosta lasta käsivarsista. Kauha lasta sijaan .; Estä lapsesi tekemästä mitään toimintoja, joihin kuuluu vetämällä tai työntämällä varret .; Yritä pitää lapsesi aseidenvientikiellon pään yläpuolelle .; Lapsesi ei tulisi nostaa mitään painavampaa kuin 5 kiloa.

Lapselle, pitää lasta itku liian kauan ensimmäisen 3-4 viikkoa. Voit rauhoittaa lasta pysymällä itse rauhallisena. Nostettaessa lapsi, tukevat sekä lapsen pää ja pohja 4 ensimmäisen 6 viikkoa.

Pidä silmällä lapsesi ruokavaliota varmistaa, että ne saavat tarpeeksi kaloreita parantua ja kasvaa.

Lääkäri neuvoo sinulle, miten hoitaa viillot. Katso haavan infektion oireita, kuten punoitusta, turvotusta, arkuutta, tai kuivatus.

Kysy lapsesi lääkäriltä ennen saada mitään immunisointia varten 2-3 kuukautta leikkauksen jälkeen. Jälkeenpäin lapsesi pitäisi olla flunssa ammuttu joka vuosi.

Kuume, pahoinvointi, tai oksentelua; Rintakipu, tai muu kipu; Punoitus, turvotus tai kuivatus haavasta; Hengitysvaikeudet tai hengenahdistus; Turvonneet silmäluomet tai kasvojen; Väsymys koko ajan; Sinertävä tai harmahtava iho; Huimaus, pyörtyminen, tai sydämentykytyksiä; Ruokinta ongelmia tai ruokahaluttomuus

Soittaa lääkärille, jos lapsella on