Medial epicondylitis – golfaajan kyynärpää

Medial epicondylitis on arkuus tai kipua sisäpuolelle alemman varren lähellä kyynärpää. Sitä kutsutaan yleisesti golfarin kyynärpää.

Oireita golfarin kyynärpää sisältävät

Golf; Baseball ja muut heittää urheilu, kuten jalkapallo ja keihäs; Mailapelit, kuten tennis; paino koulutus

maalarit; Putkimiehet; Rakennustyöläiset; kokit; Kokoonpanolinjan työntekijöille; Tietokoneen käyttäjät; butchers

Se osa lihaksen, joka kiinnittyy luun kutsutaan jänne. Jotkut lihaksia kyynärvarsi liittää luun sisäpuolella kyynärpään.

Terveydenhuollon tarjoaja tutkii sinut ja olet siirtää sormet, käsi, ja ranne. Tentti voi näyttää

Ensimmäinen askel on levätä käsivarren ja välttää toimintaa, joka aiheuttaa oireita vähintään 2 ja 3 viikkoa tai pidempään, kunnes kipu menee pois. Voit myös haluta

Kyynärpää kipu yleensä paranee ilman leikkausta. Kuitenkin useimmat ihmiset, jotka ovat leikkaus ovat täysin hyödyntää niiden kyynärvarren ja kyynärpään jälkeenpäin.

Soita ajanvarauksen kanssa terveydenhuollon tarjoaja, jos

Kyynärpää kipu, joka kulkee pitkin sisällä oman kyynärvarsi ranteeseen, samalla puolella kuin pikkusormen; Kipu kun taipumista ranteeseen, kämmen alaspäin; Kipu kun kättelee; Heikko ote; Puutuminen ja pistely teidän kyynärpää ylös ja omaan Pinky ja nimetön

Kipu tai arkuus kun jänne painetaan pehmeästi jossa se kiinnittyy olkavarteen luu, yli sisällä kyynärpää .; Kipu lähellä kyynärpää kun ranne on taivutettu eteenpäin .; Saatat olla röntgenkuvia sulkea pois muita mahdollisia syitä.

Laita jään sisäpuolella kyynärpään 3-4 kertaa päivässä 15 20 minuuttia .; Take-steroidiset tulehduskipulääkkeet. Näitä ovat ibuprofeeni (Motrin, Advil), naprokseeni (Aleve), tai aspiriini .; Do venyttely ja vahvistaminen harjoituksia. Palveluntarjoaja voi ehdottaa tiettyjä harjoituksia, tai voi olla fyysinen tai ammatillista hoitoa .; Vähitellen palaa toimintaan.

Kysy muutokset voit tehdä tekniikkaa. Jos pelaat golfia, on ohjaaja tarkistaa lomakkeen .; Tarkista mahdolliset urheiluvälineet käytät nähdä, jos mitään muutoksia voi auttaa. Esimerkiksi käyttämällä kevyempiä golfmailoja voi auttaa .; Mieti, miten usein olet pelannut lajisi ja jos pitäisi leikata aikaa pelaat .; Jos työskentelet tietokoneella, kysy johtaja noin muutosten tekemisestä työpiste. Pyydä joku tarkastella, miten tuolin, kirjoituspöytä, ja tietokone on perustettu .; Voit ostaa erityisen ahdin golfarin kyynärpää eniten huumeiden myymälöissä. Se kiertyy yläosaan kyynärvarren ja ottaa joitakin paineita pois lihaksia.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun on ollut näitä oireita; Home hoito ei lievittää oireita