Kuinka tehdä lastaan

Lastaan ​​on käytettävä laitetta, jolla on kehon osaa stabiileja vähentää kipua ja estää vahingon.

Care haavan ennen soveltamalla lastaan ​​.; Loukkaantunut ruumiinosa olisi yleensä splinted siinä asennossa, jossa todettiin, ellei sitä ole käsitelty ammattilainen, joka on erikoistunut joka ruumiinosa .; Etsi jotain jäykkä käyttää tukee tehdä lastaan, kuten tikkuja, levyt, tai jopa rullalle sanomalehtiä. Jos mitään ei löydy, käytä rullattu viltti tai vaatteita. Loukkaantunut ruumiinosa voidaan teipataan uninjured ruumiinosa, jotta se ei pääse liikkumaan. Esimerkiksi voit nauha loukkaantunut sormi sormi vieressä .; Laajennetaan lastaan ​​yli vammautuneen alueen pitääkseen sen liikkumasta. Yritä sisällyttää yhteiseen ylä- ja alapuolella vahinkoa lastaan ​​.; Kiinnitä lastaan ​​siteitä, kuten vyöt, kangas nauhat tai solmiot, tai nauha ylä- ja alapuolelle vammoja. Varmista, että solmut eivät painamalla vahinkoa. Älä tee siteitä liian tiukka. Se voi katkaista liikkeeseen .; Tarkista alue vahingoittuneen ruumiinosan usein turvotusta, kalpeus, tai puutuminen. Tarvittaessa löysää lastaan ​​.; Lääkärin hoitoon heti.

Bone, joka on kiinni ihon läpi; Avoin haava ympärille vammoja; Menetys tunne (tunne); Menetys pulssi tai tunne lämpöä loukkaantunut sivuston; Sormet ja varpaat muuttuvat sinisiksi ja menettää tunne

Loukkaantumisen jälkeen, lastaan ​​on tapana pitää edelleen ja suojella haavoittuneita runko osittain lisävahingot kunnes saat lääkärin apua. On tärkeää tarkistaa hyvän liikkeeseen jälkeen vammautunut ruumiinosa on immobilisoitu.

Tässä on, miten tehdä ja soveltaa lastaan

Älä muuta asemaa, tai uudelleensuuntaus, loukkaantunutta ruumiinosa. Ole varovainen, kun asetat lastan välttää aiheuttaa enemmän vahinkoa. Muista pad lastaa hyvin välttää mikä aiheuttaa ylimääräistä painetta vammautuneen raajan.

Jos vahinko sattuu syrjäisellä alueella, soita ensiapuun mahdollisimman pian. Sillä välin, antaa ensiapua henkilölle.

Turvallisuus on paras tapa välttää luunmurtumia kaatumisesta aiheutuneita.