Rinnanpoisto – Vastuuvapaus

Rintojen poisto leikkaus – vastuuvapaus; Nippa säästäviä rinnan – vastuuvapaus; Yhteensä rinnan – vastuuvapaus; Yksinkertainen rinnan – vastuuvapaus; Modified radikaali rinnan – vastuuvapaus; Rintasyöpä – mastectomy -Vastuuvapauden myöntävä

Täydellinen toipuminen voi kestää 4-8 viikkoa. Saatat olla olkapää, rinta, ja käsivarren jäykkyys. Tämä jäykkyys paranee ajan myötä ja voidaan auttaa fysioterapia.

Jotta nänni säästäviä rinnan, kirurgi poistaa koko rinta ja vasen nänni ja areola (pigmentoitunut kehän nippa) paikalleen. Kirurgi voi tehneet biopsia läheisiin imusolmukkeisiin, onko syöpä levinnyt .; Jotta iho säästäviä rinnan, kirurgi poistaa koko rinta yhdessä nänni ja areola, mutta poistetaan hyvin vähän ihoa. Kirurgi voi tehneet biopsia läheisiin imusolmukkeisiin, onko syöpä levinnyt .; Yhteensä tai yksinkertaisesti rinnan, kirurgi poistaa koko rinta yhdessä nänni ja areola. Kirurgi voi tehneet biopsia läheisiin imusolmukkeisiin, onko syöpä levinnyt .; Modifioitua radikaali rinnan, kirurgi poistaa koko rinta ja alemman tason imusolmukkeiden kainaloon.

Palveluntarjoaja tai fysioterapeutti voi näyttää joitakin yksinkertaisia ​​harjoituksia lievittää kireys. Tee vain harjoitukset ne näyttävät .; Voit ajaa vain, jos ette ota kipulääkkeitä ja voit helposti kääntää ohjauspyörää ilman kipua.

Sinulla oli rinnan. Tämä on leikkaus, joka poistaa koko rinta. Leikkaus tehtiin hoitamaan tai ehkäisemään rintasyöpää. Your menettely oli yksi näistä

Voit tehdä mitä toimintaa haluat niin kauan kuin se ei aiheuta kipua tai epämukavuutta. Sinun pitäisi voida jatkaa tavanomaista toimintaa noin 2 viikkoa.

Voit silti olla viemäriin rintaa kun menet kotiin sairaalasta. Sinun täytyy tyhjentää ja mitata, kuinka paljon nestettä valuu niistä.

Your kirurgi antaa sinulle reseptin kipulääkkeitä. Hae se on täytetty heti niin sinulla on se käytettävissä, kun menet kotiin. Muista ottaa kipulääkitystä ennen kipua saa vakavia.

Your kirurgi kertoo, milloin täytyy olla seuraavan vierailun. Saatat myös nimityksiä puhua enemmän hoitoa, kuten kemoterapia, säteily, tai hormonihoito.

Jos sinulla on kastike, muuttaa sitä joka päivä, kunnes lääkäri sanoo, et ei tarvitse .; Pese haavan miedolla saippualla ja vedellä .; Älä pese tai hankaa nauhat kirurgisten teippiä tai kirurginen liima. Anna heidän pudota omasta .; ÄLÄ istua kylpyamme, uima-allas, tai porealtaassa ennen kuin lääkäri kertoo, että se on ok .; Voit suihkussa jälkeen kaikki siteet on poistettu.

Your lämpötila on 101,5 ° F (38,6 ° C), tai suurempi .; Olette turvotus varren sivussa teillä oli leikkaus (lymphedema) .; Your kirurgiset haavat ovat verenvuoto, ovat punaisia ​​tai lämmetä kosketusnäyttö, tai on paksu, keltainen, vihreä, tai maitomainen kuivatus .; Sinulla on kipua, joka ei ole auttanut kanssa kipulääkkeet .; On vaikea hengittää .; Sinulla on yskä, joka ei mene pois .; Et voi juoda tai syödä.

Soita jos