Norovirus – sairaala

Suolistotulehdus – norovirus; Paksusuolitulehdus – norovirus

Oireet alkavat kuluessa 24-48 tuntia infektion, ja se voi kestää 1-3 päivää. Ripuli ja oksentelu voivat olla vakavia, joka johtaa kehon ei ole tarpeeksi nesteitä (nestehukka).

Touch esineitä tai pintoja, jotka ovat saastuneet, sitten laittaa kätensä suuhunsa. (Saastunut tarkoittaa norovirus alkio on läsnä.); Syödä tai juoda jotain saastunut.

Käsien pesu vedellä ja saippualla estää leviäminen jonkin tulehduksen .; Alkoholi-pohjainen käsi sanitizers välillä voidaan käyttää käsien pesuun.

Norovirus on virus (alkio), joka aiheuttaa tartuntaa vatsassa ja suolistossa. Oireita ovat oksentelu, ripuli, ja vatsakipua.

Norovirus sairaudet eivät hoitaa antibiooteilla, sillä antibiootit tappaa bakteereja, ei viruksia. Vastaanottaminen runsaasti ylimääräistä nestettä suoneen (IV, tai laskimoon) on paras tapa estää elimistöä nestehukan.

Sairaalan henkilökunnan ja vierailijoiden tulee aina jäädä kotiin, jos he tuntevat sairas tai on kuumetta, ripulia, pahoinvointia. Tämä auttaa suojaamaan muita sairaalassa. Muista, mitä voi tuntua pieni terveysongelma voi olla suuri terveysongelma joku sairaalassa, joka on jo sairas.

Se estää leviämisen bakteereita henkilökunnan keskuudessa, potilas, ja vierailijat .; Eristäminen kestää 48-72 tuntia sen jälkeen, kun oireet ovat menneet tavalla.

Käytä kunnollisia vaatteita, kuten eristys käsineet ja puku tullessaan eristetyn potilaan tilaa .; Maskia, kun on mahdollisuus roiskeita ruumiinnesteiden .; Aina puhdas ja desinfioi pinnat potilaat ovat koskettanut käyttäen valkaisuainetta puhdistusaine .; Rajoita liikkuvat potilaat muille alueille sairaalan .; Pidä potilas tavarasi erikoissäkit ja heittää pois mitään kertakäyttötuotteita.