Laser hoito syöpään

Inhalaatio voidaan käyttää

Tuhota kasvaimia ja precancerous kasvaimet; Kutistua kasvaimia, jotka estävät mahan, paksusuolen tai ruokatorven; Auttaa syövän hoitoon oireita, kuten verenvuotoa; Syöpälääkkeitä sivuvaikutuksia, kuten turvotusta; Seal hermopäätteitä leikkauksen jälkeen vähentää kipua; Seal imusuonten leikkauksen jälkeen vähentää turvotusta ja pitää kasvainsolujen leviämisen

rintojen; Aivot; iho; Pään ja kaulan; Kohdunkaulan

Yleisin laserit syövän hoitamiseksi ovat

Verrattuna leikkaus, laser hoito on joitakin etuja. laserhoito

Hiilidioksidi (CO2) laserit. Nämä laserit poistaa ohuita kudosta kehon pinnan ja limakalvon elinten kehossa. He voivat hoitaa tyvisolusyöpä ihosyöpä ja syövät kohdunkaulan, emättimen ja ulkosynnyttimien .; Argonlaserit. Nämä laserit voivat hoitaa ihosyöpä ja niitä käytetään myös valoherkkä lääkkeiden hoitoa kutsutaan fotodynaamiseen .; Nd: YAG. Näitä lasereita käytetään syövän hoitoon kohdun, paksusuoli, ja ruokatorvi. Laser-emittoivat kuidut laittaa sisälle kasvaimen lämmittää ja vahingoittaa syöpäsoluja. Tämä hoito on käytetty kutistua maksakasvaimia.

Vie vähemmän aikaa; On täsmällisempi ja aiheuttaa vähemmän vahinkoa kudoksiin; Johtaa vähemmän kipua, verenvuotoa, infektiot, ja arpia; Voidaan usein tehdä lääkärin vastaanotolla sijasta sairaalassa

Ei monet lääkärit koulutetaan käyttämään sitä; Se on kallis; Vaikutukset voivat kestä niin hoito saattaa tarpeen toistaa