Implantoitu-defibrillaattori

Implantoitavana kardioversiodefibrillaattorit-defibrillaattori (ICD) on laite, joka havaitsee hengenvaarallisia, nopea syke. Tämän epätavallisen syke kutsutaan rytmihäiriö. Jos näin tapahtuu, ICD nopeasti lähettää sähköiskun sydämeen muuttaa rytmin takaisin normaaliksi. Tätä kutsutaan defibrillointi.

Implantoitavana sydämen defibrillaattori on sijoitettu ihmisiä, jotka ovat suuri riski äkillisen sydänkuoleman. Syitä voi olla suuri riski ovat

Pulssigeneraattori on noin kokoa suuri taskukellon. Se sisältää akun ja sähköiset piirit, jotka lukevat sähköistä toimintaa sydämesi .; Elektrodit ovat johdot, kutsutaan myös johtaa, jotka menevät suonissasi sydämesi. Ne yhteyden sydämesi muuhun laitteeseen. Your ICD voi olla 1, 2 tai 3 elektrodeja .; Kaikissa ICDs on sisäänrakennettu sydämentahdistin. Sydämesi ehkä tahdistus, jos se lyö liian hitaasti tai liian nopeasti, tai jos sinulla on ollut shokki päässä ICD.

Olette ollut hengenvaarallisia jaksot sydämen rytmihäiriöiden, kuten kammiotakykardia (VT) tai kammiovärinän (VF) .; Sydämesi on heikentynyt, liian suuret, ja ei pumppaa verta hyvin. Tämä voi olla aikaisempi sydänkohtauksia, sydämen vajaatoiminta tai sydänlihassairaus (sairaita sydänlihakseen) .; Sinulla eräänlainen synnynnäinen (läsnä syntymän) sydänongelmia tai geneettinen terveydentila.

ICD on valmistettu näiden osien

Riskejä tahansa leikkauksen ovat

Kerro aina terveydenhuollon tarjoaja mitä lääkkeitä käytät, jopa lääkkeitä tai yrttejä olet ostanut ilman reseptiä.

Useimmat ihmiset, joilla on ICD istutettu pystyvät kotiin sairaalasta 1 päivä. Useimmat nopeasti palata normaaliin toimintaan tasolla. Täydellinen toipuminen kestää noin 4-6 viikkoa.

Your ICD jatkuvasti seurata sydämenlyöntien varmista, että ne ovat tasaisesti. Se antaa iskun sydämeen, kun se havaitsee hengenvaarallinen rytmi. Tämä laite voi myös toimia sydämentahdistin.

Veritulppa jaloissa, jotka voivat matkustaa keuhkoihin; Hengitysvaikeuksia; Sydänkohtaus tai aivohalvaus; Allergiset reaktiot lääkkeet (anestesia) käytettiin leikkauksen aikana; infektio

Haavan infektion; Vamman takia sydämen tai hengityselinten; Dangerous sydän rytmihäiriöt

Anna palveluntarjoaja tietää mitään kylmä, flunssa, kuume, herpes purkautuminen, tai muu sairaus saatat olla .; Suihku ja shampoo hyvin. Sinua saatetaan pyytää pestä koko kehon alla niskaasi erityisellä saippuaa .; Voit myös pyydetään ottamaan antibioottia, varoa infektiota.

Saat yleensä pyydetään ei juoda tai syödä mitään keskiyön jälkeen yöllä ennen leikkausta. Tämä sisältää purukumi ja hengityksenraikasteina. Huuhtele suusi vedellä, jos se tuntuu kuivalta, mutta varo niellä .; Ota lääkkeet mitä lääkäri on määrännyt ottamaan vain pieni kulaus vettä.