riittämätön kohdunkaula

Kohdunkaula on kapea alapää kohtu, joka menee emättimeen.

Kukaan ei tiedä varmasti, mikä aiheuttaa riittämätön kohdunkaula, mutta nämä asiat voivat lisätä naisen riskiä

Normaalissa raskaus, kohdunkaula pysyy kiinteänä, pitkä, ja suljettu myöhään kolmas raskauskolmanneksen .; Vuonna kolmas raskauskolmanneksen, kohdunkaula alkaa pehmetä, lyhenevät, ja avata (dilate) kuin naisen keho valmistautuu työvoiman.

Keskenmenon 2. raskauskolmanneksen; Labor alkaa liian aikaisin, ennen kuin 37 viikkoa; Pussi vesien taukoja ennen 37 viikkoa; Ennenaikainen (varhainen) toimitus

Usein et ole mitään merkkejä tai oireita riittämättömän kohdunkaula ellet ole ongelma, se saattaa aiheuttaa. Näin monet naiset ensin tietää siitä.

Jos sinulla on riittämätön kohdunkaula, terveydenhuollon tarjoaja todennäköisesti ehdottaa bed lepoa. Aikana vuodelepo, sinulle kerrotaan ei seksiä. Terveydenhuollon tarjoaja voi ehdottaa olet cerclage. Tämä on leikkaus hoitoon riittämätön kohdunkaula. Aikana cerclage

Being raskaana yli 1 vauva (kaksoset, kolmoset); Ottaa riittämätön kohdunkaula aikaisemmassa raskauden Ottaa revitty kohdunkaula aikaisemmasta syntymästä; Ottaa ohi keskenmenoja jonka neljäs kuukausi; Ottaa ohi myöhään aikavälin abortin; Ottaa kohdunkaula joka ei kehittynyt normaalisti; Ottaa kartio koepala tai silmukka electrosurgical poisto menettely (LEEP) kohdunkaula aiemmin johtuen epätavallisen Papakokeen

Terveydenhuollon tarjoaja voi tehdä ultraääni tarkastella kohdunkaula kun suunnittelet raskautta, tai varhain raskauden .; Saatat olla fyysinen tentit ja ultraäänitutkimuksia useammin raskauden aikana.

Epänormaali tiputtelua tai verenvuoto; Lisääntyvä paine tai kouristuksia alavatsan ja lantion

Kohdunkaula on ommeltu kiinni vahvalla kierre koko raskauden .; Sinulle annetaan lääkettä estämään keskenmenon, joita voi esiintyä leikkauksesta .; Ompeleiden poistetaan loppupuolella raskauden, tai aikaisemmin, jos työ alkaa aikaisin.