Morton neuroma

Morton neuroma on vahinkoa hermo varpaiden välissä, joka aiheuttaa paksuuntumista ja kipua. Se yleisesti vaikuttaa hermo, joka kulkee kolmannen ja neljännen varpaat.

Oireita voivat olla

Päällään tiukka kengät ja korkokengät; Epänormaali sijoittaminen varpaat; Lattajalat; Jalkaterän ongelmat, kuten bunions ja vasara varpaat; Korkea jalka kaaria

Pistely välinen tila kolmannen ja neljännen varpaat; Toe kouristelua; Sharp, ammunta, tai polttava kipu pallo jalka ja joskus varpaat; Kipu, joka lisääntyy, kun yllään kenkiä tai painamalla alueelle; Kipu, joka pahenee ajan mittaan

Tarkka syy on tuntematon. Lääkärit uskovat seuraavat voivat olla rooli kehittämistä tämän ehdon

Terveydenhuollon tarjoaja voi yleensä diagnosoida tämän ongelman tarkastelemalla jalka. Jalka röntgenkuva voidaan tehdä sulkea pois luun ongelmia. MRI tai ultraääni voidaan onnistuneesti diagnosoida kunnossa.

Nonsurgical hoito on yrittänyt ensin. Lääkäri voi suositella jotakin seuraavista

Nonsurgical hoito ei aina paranna oireita. Leikkaus poistaa paksuuntuu kudos on onnistunut useimmissa tapauksissa.

Morton neuroma voi tehdä kävely vaikeaa. Henkilöt, joilla on tämä jalka tila voi myös olla ongelmia toimia, painostaa jalka, kuten painamalla kaasupoljin ajon. Se voi satuttaa käyttää tietynlaisia ​​kenkiä, kuten korkokenkiä.

Pehmusteet ja teippiä toe alueella; Kenkä insertit; Muutokset jalkineet, kuten yllään kenkiä leveämpi varvas laatikoita tai tasainen kannoilla; Tulehduslääkkeitä otetaan suun kautta tai ruiskutetaan toe alueella; Nerve estävät lääkkeet ruiskutetaan toe alueella; Muita tulehduskipulääkkeitä; Fysioterapia

Soita, jos sinulla on jatkuvaa kipua tai pistelyä omassa jalka tai varvas alueella.

Vältä huonosti istuva kengät. Käytä kenkiä, joissa on laaja varvas laatikko tai tasainen kannoilla.