Lähtöä sairaalasta – oman vastuuvapauden suunnitelma

Sairauden jälkeen, jolloin sairaala on seuraava askel kohti elpymistä. Riippuen kunnossa, saatat olla menossa kotiin tai toiseen laitokseen jatkohoidon.

Sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja, lääkäri tai muu terveydenhuollon tarjoaja toimii sinulle vastuuvapauden suunnitelma. Tämä henkilö auttaa päättämään, jos sinun pitäisi mennä kotiin tai toiseen laitokseen. Tämä voi olla vanhainkodissa tai kuntoutus (Rehab) keskus.

Henkilökohtaiseen hygieniaan, kuten uiminen, syöminen, pukeutuminen, ja WC: ssä; Kotitalouksien hoito, kuten ruoanlaitto, siivous, pyykinpesu, ja ostokset; Terveydenhuolto, kuten ajo tapaamisia, hallintaan lääkkeet, ja käyttää lääketieteellisten laitteiden

Family Care Navigator – hoitajan / perhe-hoito-navigaattori; Elder Care Locator – vanhustenhoitopalveluiden / Vanhustenhoitopalvelut / Public / Index.aspx

Jos on menossa kotiin tai toisen kotiin, sinun hoitajan tulisi suunnitella tulevaisuutta saapumista. Kysy vastuuvapauden suunnittelija, jos tarvitset mitään erityisiä laitteita tai tarvikkeita, kuten

Your vastuuvapaus suunnittelija antaa sinulle listan ohjeet seurata lähdettyään sairaalasta. Lue ne huolellisesti ymmärrä niitä. Hoitajasi tulisi lukea ja ymmärtää ohjeita.

Sairaalasänky; pyörätuolin; Kävelijä tai ruoko; Suihkutuoli; Kannettavat WC; Hapensaantia; Vaipat; Kertakäyttöiset käsineet; Siteet ja kastike; Ihonhoito kohdetta

Kuvauksen lääketieteellisiä ongelmia, kuten allergioita .; Luettelo oman kaikki lääkkeet ja miten ja milloin ottaa ne. Pyydä palveluntarjoaja esiin uusia lääkkeitä ja kaikki, jotka on pysäytetty tai muutetaan .; Miten ja milloin vaihtaa siteet .; Päivämäärät ja kellonajat lääkärin vastaanotolle. Varmista, että olet nimiä ja puhelinnumeroita kaikki terveydenhuollon tarjoajat näet .; Kuka soittaa jos sinulla on kysymyksiä, ongelmia, tai on hätä .; Mitä voi ja ei voi syödä. Tarvitsetteko erikoiselintarvikkeet ?; Miten aktiivinen voit olla. Voitteko kiivetä portaita ja kuljettaa asioita?