Infant testi / menettelyn valmistelun

Valmistellaan ennen lapsellesi on lääketieteellinen testi voi auttaa tietää, mitä odottaa testin aikana. Se auttaa myös vähentämään ahdistusta jotta voit auttaa pitämään lapsen rauhallisena ja mukava kuin mahdollista.

Pyydä palveluntarjoaja määrän rajoittamiseksi vieraita saapumisen ja sieltä huoneen menettelyn aikana, koska tämä voi nostaa ahdistusta .; Pyydä, että palveluntarjoaja, joka on viettänyt eniten aikaa lapsesi kanssa suorittavat toimenpiteen .; Pyydä, että anestesia tarvittaessa käyttää vähentämään lapsen epämukavuutta .; Pyydä, että kivuliaita toimenpiteitä ei tehdä sairaalassa plagiaatti, niin että lapsi ei tule yhdistää kivun kanssa sänkyyn. Monet sairaalat ovat erityistä hoitoa tiloissa, joissa menettelyt tehdään .; Matkia käyttäytymistä sinä tai terveydenhuollon tarjoaja pitää vauvan tehdä, kuten avaamalla suun .; Monet lasten sairaaloissa on lapsi elämän asiantuntijoita, jotka on koulutettu kouluttaa potilaille ja perheille ja puolestapuhuja niitä toimenpiteiden aikana. Kysy jos tällainen henkilö on käytettävissä.

Muista, että lapsi todennäköisesti itkeä, ja rajoituksia voidaan käyttää. Tärkein tapa voit auttaa lapsen kautta tätä menettelyä on olemalla siellä ja osoittaa välität.