Outdoor kuntoasi

Getting liikunta ei tarvitse tarkoittaa menossa sisällä kuntosalilla. Voit saada täyden workout omalla takapihallaan, paikallinen leikkipaikka, tai puisto.

Kuntoilu ulkopuolella voi tarjota monia etuja. Se voi auttaa parantamaan mielialaa, altistaa D-vitamiinia auringosta, ja nostaa energiatasoa. Se tarjoaa myös vaihteleva maasto, joka et saa sisätiloissa. Joten jos olet kävely, juoksu tai pyöräily, olet todennäköisesti kohtaavat kukkuloille. Tämä auttaa toimivat eri lihasryhmiä ja lisätä intensiteetti workout.

Aerobinen liikunta. Tämä on kaikenlaista liikuntaa joka käyttää suurempia lihaksia ja saa sydämen sykkeen nopeammin. Tavoite saada vähintään 2 tuntia ja 30 minuuttia kohtalaisen aerobista liikuntaa viikossa .; Venyttele. Nämä harjoitukset venyttää lihaksia parempaa joustavuutta ja liikelaajuus nivelissä. Voit venyttää ennen tai jälkeen teet muita harjoituksia .; Voimaharjoittelu. Harjoitusten lihaksia tehdä niistä vahvempia ja auttaa rakentamaan vahvemman luita. Yrittää selvittää kaikki suuria lihasryhmiä vähintään kaksi kertaa viikossa. Varmista vain levätä päivän välillä.

Lämmetä ensin. Saat veri virtaa kävelemällä noin 5 minuuttia. Lisää dynaaminen venyttää tuomalla polvet ylös kohti rintaa. Lämpenee ja venyttämällä lihaksia voi auttaa estää joidenkin vammoja. Jatka lämmittelyn kunnes olisikin lämmin ja olet lähtemässä hikoilla .; Kävele tai hölkkää omaan ulkokuntosali. Valitse puistossa tai leikkipaikka lähellä talon workout. Näin voit aloittaa, ja lopulta oman rutiini reipasta kävelyä tai valoa lenkille .; Valitse rekvisiittaa. Puistonpenkit, puut, ja rukohodom kaikki tekevät hyvin käyttää rekvisiittaa. Käytä puiston penkillä tekemiseen punnerrusta, laskut, ja koronnostolausekkeita. Rukohodom ja puiden oksat ovat hyvin leuanvedoille. Tai voit käyttää niitä toimimaan abs vetämällä oman vääntynyt jalat ylös kohti rintaa samalla kun roikkua kädet. Voit myös kietoa vastus bändejä ympärille puita tai pylväät tehdä vahvistaminen harjoitukset .; Mieti koko kehon. Käyttäessään ulkopuolella, käyttää harjoituksia, jotka käyttävät kehon painoa. Esimerkiksi, voit tehdä kyykky, lunges, punnerrusta, laskut, sit ups, ja lankkuja. Tee 15 toistoa jokaisen harjoituksen. Rakentaa jopa 3 sarjaa 15 toistoa jokaisen tehtävän .; Liity luokan tai ryhmän. Monet ihmiset kokevat enemmän motivaatiota käyttäessään ryhmässä. Etsi liikuntatunteja, kuten joogaa, taiji, tai aerobic, tarjotaan ulkopuolella paikallisessa puistojen ja virkistysalueiden. Voit myös etsiä ryhmiä, jotka keskittyvät urheilua pidät, kuten pyöräily, vaellus, lenkkeily, soutu, tennis, tai Frisbee .; Tee askareita harjoitus. Kyllä, ulkona askareita voidaan laskea harjoituksen. Yhdistelmä puutarhanhoito, ruohonleikkuun push leikkuri, vetämällä rikkaruohot tai haravointi lehdet voi antaa sinulle koko kehon harjoitus .; Sekoittaa sitä. Pidä harjoitus uuden vaihtelemalla rutiini joka niin usein. Kokeile uutta lajia tai kävellä, vaellus, tai lenkkeillä pitkin uutta reittiä. Ota päiväretken ja tehdä rutiini jonnekin uuteen.

Rutiini tulisi sisältää kolmenlaisia ​​liikunta

On monia tapoja käyttää ulkona, mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Valitse jotain, joka miellyttää sinua ja sopii kuntotason. Tässä muutamia ajatuksia

Aina kun käyttää ulkona, sinun pitäisi kestää muutaman varotoimia, varmista pysyt turvassa.

American neuvoston Exercise (ACE) on paljon käyttää rutiineja listattu sen päällä – acefitness / acefit / kunto-ohjelmia.

Katso sää. Vaikka voit käyttää useimmissa säällä, hyvin kuumassa tai kylmässä voi olla vaarallista. Kylmällä säällä, pukeutua kerroksittain, ja hattua ja käsineitä. Kuumalla säällä, kuluminen paljon aurinkovoidetta, valita kevyt vaatetus, ja juoda paljon vettä .; Ole varovainen kaduilla. Kävele tai hölkkää vastaantulevan liikenteen puoleisen ja kuluminen kirkas vaatteita, jotta liikenne osaa nähdä. Jos olet, kun on pimeää, kulumista heijastavia vaatteita tai kuljettaa taskulamppu .; Ole valmiina. Carry tunnus ja matkapuhelin, kaiken varalta.

Paine tai kipu rinnassa, olkapää, käsivarsi, tai kaulan; Pahoinvointi omaan mahaan; Kova kipu; Hengitysvaikeuksia tai hengenahdistusta, vaikka lopetat harjoituksen; huimaus; Päänsärky, heikkous, sekavuus tai lihaskouristuksia kuumalla säällä; Tunnottomuutta tai pistely tahansa aluetta ihoa kylmällä säällä

Soita terveydenhuollon tarjoaja heti, jos sinulla on jokin seuraavista oireista harjoituksen aikana