ortopediset palvelut

Ortopedia, tai ortopediset palvelut, on lääketieteellinen erikoisuus, johon hoitoon tuki- ja liikuntaelimistön, joka koostuu kehon luut, nivelet, nivelsiteet, jänteet ja lihakset.

Luuston epämuodostumia; Luuinfektiot; Luukasvaimet; murtumia; Tarve amputaatio; Nonunions ja malunions; Spinal epämuodostumia

Niveltulehdus; limapussitulehdus; sijoiltaan; Nivelkipu; Nivelturvotus; nivelside kyyneleet

Mikä tahansa määrä lääketieteellisiä ongelmia voi vaikuttaa luut, nivelet, nivelsiteet, jänteet ja lihakset.

bunions; fasciitis; Jalka ja nilkka epämuodostumia; murtumia; Hammer varvas; Kantapää kipu; Kantapää kannukset; Nivelkivut ja niveltulehdus; nyrjähdykset; Tarsal tunneli oireyhtymä; sesamoidiitti

murtumia; Nivelkipu; Niveltulehdus; Jänteen tai nivelsiteen vamma; Rannekanavaoireyhtymä; Hyytelörakko; Nivelreuma; tendinitis

Niveltulehdus; limapussitulehdus; sijoiltaan; Jäädytetty lapa (liima capsulitis); Impingement oireyhtymä; Löysä tai vieraita aineita; Kiertäjäkalvosin repiä; Kiertäjäkalvosin jännetulehdus; Erottaminen; Revitty labrum; SLAP kyyneleet

Ruston ja nivelkierukka vammat; Sijoiltaan polvilumpio (polvilumpion); Nivelside nyrjähdys tai repeämiä (anterior cruciate, posterior cruciate, mediaaliset vakuuden, ja sivusuunnassa vakuuden ligament kyyneleet); Löysä tai vieraita aineita; Schlatterin tauti; Kipu; tendinitis

Niveltulehdus; limapussitulehdus; Sijoiltaan tai erottaminen; Nivelside nyrjähdys tai repeämiä; Löysä tai vieraita aineita; Kipu; Tennis tai golfin kyynärpää (epicondylitis tai tendinitis); Kyynärpää jäykkyys tai contractures

Herniated (liukastui) levy; Infektio selkärangan; Vahinko selkärangan; skolioosi; Spinaalistenoosi; Spinal kasvain; murtumia; Selkäydinvamma

Arthrogram (yhteinen röntgen); Luuston kuvauksissa; Tietokonetomografia (TT); Levyt; Magneettikuvaus (MRI) skannata; Röntgenkuvat

Kortikosteroidi injektiot niveliin, jänteet ja nivelsiteet, ja sen ympärillä selkärangan; Hyaluronihappo injektio lievittää niveltulehdus kipua

Amputaatio; Arthroscopic leikkauksia; Bunionectomy ja vasara toe korjaus; Ruston tai pinnoitus menettelyjä; Rusto leikkauksen polvi; Fracture hoito; Tekonivelleikkaus (tekonivelleikkaus); Nivelside rekonstruktiot; Korjaus revitty nivelsiteiden ja jänteiden; Selkärankaleikkausta, kuten diskusleikkaus, foraminotomy, laminectomy, ja selkärangan fuusio

Ortopediset saavat 5 tai enemmän ylimääräistä vuotta koulutusta hoitoon häiriöt luiden, lihasten, jänteiden ja nivelsiteiden. He ovat koulutettuja hallita yhteisiä ongelmia sekä operatiivinen ja ei-operatiivinen tekniikoita .; Fyysinen lääketiede ja kuntoutus lääkärit ovat 4 tai enemmän ylimääräistä vuotta koulutusta tämäntyyppisen hoidon jälkeen ne valmistuvat lääketieteen koulu. Niitä kutsutaan myös physiatrists. He eivät suorita leikkausta, vaikka ne voivat antaa yhteisiä injektioita .; Liikuntalääketieteen lääkärit ovat lääkäreitä, joilla on kokemusta liikuntalääketieteen joilla on ensisijainen erikoisuus perheessä käytännössä, sisätautien, ensihoidon, Pediatrics, tai fyysinen lääketieteen ja kuntoutuksen. Useimmilla on 1-2 vuotta lisäkoulutuksen liikuntalääketieteen kautta subspecialty ohjelmia urheilulääketieteen. Sports lääke on erityinen haara ortopedian suunniteltu tarjoamaan täydellisen sairaanhoidon aktiiviseen kaikenikäisille.

neurologit; Pain asiantuntijat; Ensihoidon lääkärit; psykiatrit

Athletic kouluttajien; ohjaajille; Sairaanhoitajien; Fysioterapeutteja; Lääkäri avustajat; psykologit; Sosiaalityöntekijät; Ammatillinen työntekijät