lihasatrofia

Lihasten surkastumista on tuhlausta tai menetys lihaskudosta.

Jotkut lihasatrofia esiintyy normaalisti ikääntymiseen. Muita syitä voivat olla

Atrofia tapahtuu siitä liikunnan puute. Useimmissa ihmiset, lihasten surkastuminen johtuu ei käytä lihaksia riittävästi. Ihmiset, joilla istuvat työt, sairauksia, jotka rajoittavat niiden liikkumista, tai vähentynyt aktiivisuus tasot voivat menettää lihas sävy ja kehittää surkastumista. Tämäntyyppinen atrofia voidaan kumota liikunnan ja ravitsemuksen parantamista. Vuodepotilaiden voi olla merkittäviä lihasten kuihtumista. Astronautit, jotka ovat kaukana maan vetovoima voi kehittyä vähentynyt lihasjänteys jälkeen vain muutaman päivän painottomuuden .; Vakavin tyyppi lihasten surkastuminen on neurologisesta surkastuminen. Se tapahtuu, kun siellä on vamma tai sairaus, hermo, joka yhdistää lihaksen. Tämäntyyppinen lihasten surkastuminen taipumus esiintyä enemmän äkillisesti kuin atrofia.

Amyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS tai Lou Gehrigin tauti); Guillain-Barren oireyhtymä; neuropatia; Polio (polio)

On olemassa kahdenlaisia ​​lihasten surkastumista.

Käyttää ohjelmaa (johdolla terapeutin tai lääkärin) suositellaan auttaa hoitoon lihasten surkastumista. Tämä voi sisältää harjoituksia veteen vähentää lihaksen työtaakkaa, ja muita kuntoutusta.

Soita lääkäriltä tapaamisesta, jos sinulla on selittämättömiä tai pitkäaikainen lihaksen menetys. Voit usein nähdä tämän, kun vertaa toisaalta käsivarsien tai jalka toiselle.

Terveydenhuollon tarjoaja suorittaa lääkärintarkastuksen ja kysyä lääketieteen historian ja oireet, mukaan lukien

Alkoholiin liittyvät lihassairauksia Amyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS tai Lou Gehrigin tauti); Burns; Guillain-Barren oireyhtymä; Vahinko; Pitkäaikainen kortikosteroidihoito; aliravitsemus; Motorinen neuropatia (kuten diabeettinen neuropatia); Lihasdystrofia ja muita sairauksia lihaksen; Ei liikkuvia (liikkumattomuus); nivelrikko; Polio; Nivelreuma; Selkäydinvamma; tahti

Milloin lihasten surkastumista alkaa ?; Onko se pahenee ?; Mitä muita oireita sinulla on?

Verikokeet; TT; Elektromyografia (EMG); MRI; Lihas- tai hermobiopsia; Hermojohtumisen tutkimukset; Röntgenkuvat