Laihdutus raskauden jälkeen

Sinun pitäisi suunnitella palata ennen raskautta paino 6 ja 12 kuukauden kuluttua toimituksen. Useimmat naiset menettävät puolet vauvan paino 6 viikon synnytyksen jälkeen (synnytyksen jälkeen). Loput yleensä irtoaa seuraavan useita kuukausia.

Elimistö tarvitsee aikaa toipua synnytyksestä. Jos laihtua liian pian synnytyksen jälkeen, se voi kestää kauemmin voit palauttaa. Anna itsellesi kunnes 6 viikon lääkärintarkastus ennen kuin yrittää laihduttaa. Jos imetät, odota kunnes vauva on vähintään 2 kuukautta vanha, ennen kuin yrität laihduttaa.

Tätä varten leikattu 500 kaloria päivässä nykyisestä ruokavaliosta. Kysy lääkäriltä, ​​kuinka paljon kaloreita tarvitse joka päivä .; ÄLÄ pudota alle vähimmäismäärän kaloreita tarvitset.

ÄLÄ jätä aterioita. Kun uusi vauva, paljon uusia Moms unohtaa syödä. Jos et syö, sinun on vähemmän energiaa, ja se ei auta painonpudotuksessa .; Syö 5-6 pientä ateriaa päivässä terveellisten välipalojen välillä (pikemmin kuin 3 suurempi ateriaa) .; Syö aamupala. Vaikka et yleensä syö aamuisin, päästä tapana ottaa aamiaisen. Se antaa sinulle energiaa aloittaa päivä ja estää sinua väsynyt myöhemmin .; Hidasta. Kun otat aikaa syöminen, huomaat, että se on helpompi kertoa, että olet täynnä. Sinut epätodennäköisempää ylensyödä .; Valitse rasvaton maito ja maitotuotteet. Etsi vähärasvainen tai rasvattomia maitotuotteita. Sinun ei tarvitse juoda täysmaitoa, jotta hyvää rintamaidon .; Kun tavoitella välipala, valitse hedelmiä ja vihanneksia. Foods kuten omenat, appelsiinit, marjat, banaanit, porkkanat, ja pippuri nauhat ovat suuria välipala valintoja. Ne ovat vähärasvaisia, mutta paljon vitamiineja ja kuitua .; Juo 8 tai 9 kupillista nesteitä päivässä. Juomavesi auttaa elimistöä huuhtelemaan rasvaa. Raja juomia kuten virvoitusjuomien, mehujen ja muiden nesteiden kanssa sokeria ja kaloreita. Ne voivat lisätä ylös ja pitää sinua laihdutus .; Valitse broiled tai paistetaan sijasta paistettuja ruokia .; Limit makeiset, sokeri ja rasva.

Jos imetät, haluat laihtua hitaasti. Laihtuminen, että tapahtuu liian nopeasti voi tehdä sinulle tuottaa vähemmän maitoa. Menettää noin puoli kiloa ja puoli viikkoa ei vaikuta maidon tarjontaa tai terveydelle.

Nämä terveelliset vihjeet auttavat laihtua turvallisesti.

ÄLÄ mennä kaatua ruokavalio (ei syö riittävästi) tai villitys ruokavalio (suosittu ruokavaliot, jotka rajoittavat tietyissä elintarvikkeissa ja ravinteita). Ne tekevät ehkä väsymiseen kiloa aluksi. Mutta näiden ensimmäisten muutaman kilon häviät ovat joustavia ja tulevat takaisin.

Et ehkä voi palata tarkan ennen raskautta paino tai muoto. Monille naisille, raskaus aiheuttaa pysyviä muutoksia elimistössä. Saatat olla pehmeämpi vatsa, leveämpi lantio ja suurempi vyötärö. Tee tavoitteesi sinulle uuden elimen realistinen.

Terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta yhdessä on paras tapa irtoa puntaa. Liikunta auttaa menettää rasvaa eikä lihaksen.