kauladissektio

Kauladissektio on leikkaus poistaa imusolmukkeet kaulan.

Imusuoniston kuljettaa valkosoluja ympäri kehoa taistelemaan infektioita. Syöpäsolut suussa tai kurkussa voi matkustaa imuneste ja ajautumasta imusolmukkeisiin. Imusolmukkeet poistetaan estää syövän leviäminen muihin kehon osiin ja päättää, jos jokin lisää hoito on tarpeen.

Radical kauladissektio: Kaikki kudoksen puolella kaulan välillä leukaluu collarbone poistetaan. Lihas, hermo, sylkirauhasten, ja suureen verisuoneen tällä alueella ovat kaikki poistetaan .; Modified radikaali kauladissektio: Tämä on yleisin tyyppi kauladissektio. Kaikki imusolmukkeet poistetaan. Vähemmän niska kudos on otettu pois kuin radikaali leikkelyn. Tämä leikkaus voi myös säästää hermoja kaulan ja joskus verisuonia tai lihakseen .; Valikoiva kauladissektio: Jos syöpä ei ole levinnyt pitkälle, vähemmän imusolmukkeet on poistettava. Lihas, hermo, ja verisuonten niskaan voi myös tallentaa.

Sinulla on syöpä suun, kielen, kilpirauhanen, tai muilla alueilla, kurkun tai kaulan .; Syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin .; Syöpä voi levitä muihin kehon osiin.

Kauladissektio on suuri leikkaus tehdään poistaa imusolmukkeet, jotka sisältävät syöpää. Se tehdään sairaalassa. Ennen leikkausta, saat yleisanestesiaa. Tämä tekee nukut ja voi tuntea kipua.

Riskit anestesian ja kirurgian ovat yleensä

Kerro aina terveydenhuollon tarjoaja

Sinä ryhdytään heräämössä herätä leikkauksen jälkeen.

Healing riippuu siitä, kuinka paljon kudosta poistettiin.

Allergiset reaktiot lääkkeitä; Hengitysvaikeuksia; verenvuoto; infektio

Tunnottomuus ihon ja korvan puolella leikkausta, joka voi olla pysyvä; Hermovaurion huulen ja kielen; Ongelmat nosto olkapää ja käsivarsi; Rajoitettu niska liike; Roikkuvat olkapään puolella leikkaus; Ongelmat puhuminen tai nielemisvaikeuksia

Jos olet tai voit olla raskaana; Mitä lääkkeistä, mukaan lukien ne, joita lääkäri ei ole määrännyt. Tämä sisältää vitamiineja, yrttejä ja täydentää .; Jos olet juonut paljon alkoholia, enemmän kuin 1 tai 2 juomia päivässä

Sinua saatetaan pyytää lopettamaan aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), naprokseeni (Aleve, Naprosyn), klopidogreeli (Plavix), varfariini (Coumadin), ja muita lääkkeitä, jotka vaikeuttavat oman veren hyytymistä .; Kysy lääkäriltäsi, mitä lääkkeitä kannattaa silti ottaa päivänä leikkauksen .; Saat kuulla, kun saapua sairaalaan.

Sinua pyydetään olemaan juomatta tai syödä mitään keskiyön jälkeen edellisenä iltana leikkausta .; Ota hyväksytty lääkkeiden suuhunsa vettä.

Pää sängyn nostetaan loivassa kulmassa .; Sinulla on putki laskimoon (IV) Nesteiden ja ravitsemus. Et ehkä pysty syömään tai juomaan ensimmäisen 24 tunnin aikana .; Saat kipulääkitystä ja antibiootit .; Sinulla on viemäriin niskan.