Pidä lääkkeet järjestäytynyt

Jos otat paljon erilaisia ​​lääkkeitä, saatat vaikea pitää ne suoraan. Voit unohtaa ottaa lääkkeesi, ota väärän annoksen, tai ottaa ne väärään aikaan.

Luo järjestäminen järjestelmä auttaa pienentää virheitä lääkettä. Tässä muutamia ehdotuksia.

Päivien lukumäärä, kuten 7, 14 tai 28 vuorokauden koko .; Osastojen lukumäärä kullekin päivälle, kuten 1, 2, 3 tai 4 osastoa .; Jos esimerkiksi olet ottaa lääkettä 4 kertaa päivässä, voit käyttää 7 päivän pilleri järjestäjä, 4 lokeroa kunkin päivän (aamulla, päivällä, illalla, ja nukkumaanmenoa). Täytä pilleri järjestäjä kestää 7 päivää. Jotkin pilleri järjestäjät voit snap yhden päivän verran pillereitä. Voit kuljettaa tämän kanssa, jos olet poissa koko päivän. Voit myös käyttää eri 7 päivän pilleri järjestäjä 4 vuorokaudenaikoina. Nimeä kukin yksi kellonaika.

Pidä 7-28 päivää arvosta pillereitä .; Annostele pillereitä automaattisesti jopa 4 kertaa päivässä .; Onko vilkkuva valo ja ääni hälytyksen muistuttamaan ottaa pillereitä .; Suorita paristoilla. Vaihda paristot säännöllisesti .; Tarve on täynnä lääkettä. Voit täyttää sen itse, tai on luotettava ystävä, sukulainen tai apteekista annostelijan .; Älä voit ottaa lääkettä pois. Tämä voi olla ongelma, jos olet menossa ulos.

Laita luettelossa tahansa reseptilääkkeiden, over-the-counter huumeita, ja vitamiineja, yrttejä ja täydentää, että otat. Sisällytä

Tuo lista ja lääkkeitä niiden pullojen lääkärille tapaamiset ja kun menet apteekkiin.

Soittaa lääkärille, kun olet

Laita vihreä merkki pulloa lääkkeitä otat aamiaisella .; Laita punainen merkki pulloa lääkkeitä otat lounaalla .; Laita sininen merkki pulloa lääkkeitä otat illallisella .; Laita oranssi merkki pulloa lääkkeitä otat nukkumaan mennessä.

Lääkkeen nimi; Kuvaus siitä, mitä se tekee; Annos; Vuorokaudenaikoina otat sen; Sivuvaikutukset

Kun tiedät lääkäriltä ja apteekista, sinun on helpompi puhua heille. Haluat hyvä viestintä tietoja lääkkeistä .; Tarkastele lääkkeiden luetteloon lääkäriltä tai apteekista .; Kysy, onko ongelmia ottaen joku lääkkeistä samanaikaisesti .; Tietää, mitä tehdä, jos unohdat annoksen. Suurimman osan ajasta, siirrytään ja ota seuraava annos ajallaan. Älä ota kaksinkertaista annosta. Tarkista lääkäriltä tai apteekista.

Ole varma mitä tehdä, jos et nähnyt tai unohtanut lääkettä .; Ongelmia muistaa ottaa lääkkeesi .; Ongelmia ottaen paljon lääkettä. Lääkäri saattaa pystyä leikata joitakin lääkettä.