Pantoteenihappo ja biotiini

Pantoteenihappo ja biotiini ovat tyyppiä B-vitamiineja. Ne ovat vesiliukoisia, mikä tarkoittaa sitä, että elin ei voi tallentaa niitä. Jos elimistö ei pysty käyttämään kaikkia vitamiinin, ylimääräiset poistuu kehosta kautta virtsaan. Nämä vitamiinit on vaihdettava kehossa päivittäin.

Biotiini löytyy elintarvikkeita, jotka ovat hyviä lähteitä B-vitamiineja, mukaan lukien

Vilja; Suklaa; Munankeltuainen; palkokasvit; Maito; pähkinät; Organ lihat (maksa, munuaiset); sianliha; Hiiva

Avokado; Parsakaali, lehtikaali, ja muut vihannekset kaali perheen munat; Palkokasvit ja linssit; Maito; sienet; Organ lihat; Siipikarja; Valkoinen ja bataattia; Koko-viljaa; Hiiva

Pantoteenihappo ja biotiini ovat välttämättömiä kasvulle. Ne auttavat kehoa hajottamaan ja käyttää ruokaa. Tätä kutsutaan aineenvaihduntaa.

Ei ole tiedossa olevia puutteita joko pantoteenihapon tai biotiini.

Viite Intakes

Dieettisuositusten (RDA): keskimääräinen päivittäinen nautitun tason, joka riittää vastaamaan ravinteiden tarpeet lähes kaikki (97-98%) terveillä ihmisillä .; Riittävä saanti (AI): todetaan silloin, kun ei ole riittävästi todisteita kehittää RDA. Se on asetettu tasolle, joka on ajateltu varmistaa tarpeeksi ravintoa.

Ikä 0-6 kuukautta: 1,7 * milligrammaa päivässä (mg / päivä); Ikä 7-12 kuukautta 1,8 * mg / vrk; Ikä 1-3 vuotta: 2 * mg / vrk; Ikä 4-8 vuotta: 3 * mg / vrk; Ikä 9-13 vuotta: 4 * mg / vrk; Ikä 14 ja vanhemmat: 5 * mg / vrk

Ikä 0-6 kuukautta: 5 * mikrogrammaa vuorokaudessa (mcg / päivä); 7-12 kuukautta 6 * mcg / vrk; Ikä 1-3 vuotta: 8 * mcg / vrk; Ikä 4-8 vuotta: 12 * mcg / vrk; Ikä 9-13 vuotta: 20 * mcg / vrk; Ikä 14 -18 vuotta: 25 * mcg / vrk; 19 ja vanhemmat: 30 * mcg / vrk