Laparoscopic mahalaukun ryhmittelyä

Laparoscopic mahalaukun ryhmittelyä on leikkaus auttaa laihtuminen. Kirurgi asettaa puolin yläosan vatsassa luoda pieni pussi pitää ruokaa. Bändi rajoittaa ruuan määrää voit syödä tekemällä sinusta tuntuu täysin syömisen jälkeen pieniä määriä ruokaa.

Painonlasku leikkaus voi olla vaihtoehto, jos olet vaikeasti lihavilla ja eivät ole voineet laihtua kautta ruokavalion ja liikunnan.

Your kirurgi tekee 1-5 pieniä kirurgisia leikkauksia vatsaan. Näiden pienten leikkaukset, kirurgi asettaa kameran ja tarvittavat välineet suorittaa leikkauksen .; Your kirurgi sijoittaa puolin yläosan vatsassa erottaa sen alaosasta. Tämä luo pienen pussin, joka on kapea aukko, joka menee suurempi, alaosa vatsassa .; Leikkaus ei liity leikkaus tai nidontaa sisällä vatsa .; Leikkausta voi kestää vain 30 minuutista 60 minuuttiin, jos kirurgi on tehnyt paljon näitä menettelyjä.

A (BMI) on vähintään 40 tai enemmän. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että miehet ovat 100 kiloa ylipainoinen ja naiset ovat 80 kiloa yli ihannepainon .; BMI 35 tai enemmän ja vakava sairaus, joka voisi parantaa laihtuminen. Jotkut näistä edellytyksistä ovat uniapnea, tyypin 2 diabetes, korkea verenpaine, ja sydänsairauksia.

Saat yleisanestesiassa ennen tämän leikkauksen. Sinut unessa ja pysty tuntea kipua.

Riskit puudutusta nad tahansa leikkaus sisältää

Your kirurgi kysyy olla testejä ja vierailuja kanssa muita terveydenhuollon tarjoajat ennen kuin olet tämän leikkauksen. Jotkut näistä ovat

Luultavasti kotiin leikkauspäivänä. Monet ihmiset pystyvät aloittamaan normaalin toimintansa 1 tai 2 päivää sen jälkeen menee kotiin. Useimmat ihmiset kestää 1 viikon vapaata töistä.

Lopullinen laihtuminen mahalaukun ryhmittelyä ei ole yhtä suuri kuin muiden laihtuminen leikkausta. Keskimääräinen painonpudotus on noin kolmasosa puolet ylimääräistä painoa olet kuljettaa. Tämä voi riittää monille ihmisille. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, mikä menettely on paras sinulle.

Allergiset reaktiot lääkkeitä; Hengitysvaikeuksia; Veritulppa jaloissa, jotka voivat matkustaa keuhkoihin; Verenhukka; Infektio, myös leikkaus sivusto, keuhkoissa (keuhkokuume), tai virtsarakon tai munuaisen; Sydänkohtaus tai aivohalvaus aikana tai leikkauksen jälkeen

Mahalaukun bändi heikentää mahalaukun läpi (jos näin tapahtuu, se on poistettava); Mahalaukun bändi saattaa luistaa osittain pois paikaltaan; Gastriitti (tulehtunut vatsaontelon), närästys, tai mahahaava; Infektio satamassa, jotka saattavat tarvita antibiootteja tai leikkausta; Vamman takia mahassa, suolistossa tai muissa elimissä leikkauksen aikana; Huono ravinto; Arpia sisällä vatsa, mikä voisi johtaa tukos suolen; Kirurgi ei ehkä pysty saavuttamaan pääsyn satamaan kiristää tai löysätä bändi (sinun pitäisi pieni leikkaus korjata tämän ongelman); Pääsyn portti voi kääntää ylösalaisin, jolloin on mahdotonta käyttää (sinun pitäisi pieni leikkaus korjata tämän ongelman); Letku lähellä pääsy portti voidaan lävistää vahingossa aikana neula pääsy. Jos näin tapahtuu, bändi ei voida kiristää (sinun pitäisi pieni leikkaus korjata tämän ongelman); Oksentelu syövät enemmän kuin vatsa pussi mahtuu

Verikokeet, ultraääni oman sappirakon, ja muut testit varmista, että olet terve niin leikkaukseen; Sarjat avulla opit mitä tapahtuu leikkauksen aikana, mitä pitäisi odottaa jälkeenpäin, ja mitä riskejä tai ongelmia voi esiintyä; Täydellinen fyysinen tentti; Ravitsemuksellinen neuvonta; Käy joiden mielenterveys tarjoaja varmista, että olet henkisesti valmis suuri leikkaus. Sinun on voitava tehdä suuria muutoksia oman elämäntavan leikkauksen jälkeen .; Käynnit palveluntarjoajalta varmista muita lääketieteellisiä ongelmia voi olla, kuten diabetes, korkea verenpaine ja sydämen tai keuhko-ongelmia, ovat hallinnassa

Jos olet tai ehkä raskaana; Mitä lääkkeitä, vitamiineja, yrttejä ja muita lisiä käytät, jopa ne, jotka olet ostanut ilman reseptiä

Sinua saatetaan pyytää lopettamaan aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), E-vitamiinia, varfariini (Coumadin), ja muut lääkkeet, jotka vaikeuttavat oman veren hyytymistä .; Pyydä joka lääkkeitä ottaa päivänä leikkausta.

ÄLÄ syö tai juo mitään puolenyön jälkeen yöllä ennen leikkausta .; Ota lääkkeet lääkärin määräämää ottaa pienellä siemailla vettä.

Ongelmia syöminen; Ei menettää tarpeeksi painoa; Oksentelu jälkeen syöt

Astma; Refluksitauti (GERD); Korkea verenpaine; Korkea kolesteroli; Uniapnea; Tyypin 2 diabetes