lääkekannabiksen

Lääkekannabiksen voidaan käyttää

Savustettu; höyrystetään; syödään; Taken nesteenä uutetta

Kivun lievittämiseksi. Tämä sisältää erilaisia ​​kroonisen kivun, kuten kipua hermovaurio .; Ohjaus pahoinvointi ja oksentelu. Yleisin käyttö on pahoinvointia ja oksentelua aiheuttaman kemoterapiaa syövän .; Tehdä henkilö tuntuu kuin syöminen. Tämä auttaa ihmisiä, jotka eivät syö tarpeeksi ja laihtua johtuvat muiden sairauksien, kuten HIV / AIDS ja syöpä.

Lääkekannabiksen voi olla

Valtioissa, joissa lääketieteellinen marihuana on laillinen, tarvitset kirjallisen lausunnon lääkärin saada lääkettä. On selitettävä, että tarvitset sitä hoitoon sairaus tai helpottaa sivuvaikutuksia. Nimesi laittaa luettelon, josta voit ostaa marihuana valtuutetulta myyjältä.

Voit vain saada lääkekannabista jos olet tietyt edellytykset. Olosuhteet marihuana voi hoitaa vaihtelee osavaltioittain. Yleisimpiä niistä sisältävät

Mahdollisia fyysisiä oireita käyttämästä marihuana sisältävät

Lääkärit eivät saa määrätä lääkekannabista ihmisille alle ikä 18. Muut ihmiset, jotka pitäisi käyttää lääkekannabista sisältävät

Multippeliskleroosi; Crohnin tauti; Tulehduksellinen suolistosairaus; Epilepsia

Syöpä; HIV / AIDS; Takavarikot ja epilepsia; glaukooma; Vaikea krooninen kipu; Vaikea pahoinvointi; Äärimmäinen laihtuminen ja heikkous (tuhlaavat oireyhtymä); Vaikea lihaskouristuksia; Multippeliskleroosi

Yhdysvalloissa Food and Drug Administration (FDA) ei ole hyväksynyt marihuanan hoitoon tahansa terveyttä.

Nopea tai epäsäännöllinen syke; Huimaus; Hidas reaktioajat; uneliaisuus

Vahva tunne onnea tai hyvinvointia; Lyhytaikainen muistin menetys; Keskittymisvaikeuksia; sekavuus; Vähentynyt tai lisääntynyt ahdistuneisuus

Ihmiset, joilla on sydänsairaus; Raskaana olevat naiset; Ihmiset, joilla on ollut psykoosi

Riskikäyttäytymistä tai muuta riskikäyttäytymistä; Lung ärsytystä; Riippuvuus tai riippuvuus marihuana

Dronabinoli (Marinol). Tämä lääke käsittelee pahoinvointia ja oksentelua aiheuttaman kemoterapiaa ja ruokahaluttomuus ja laihtuminen HIV / AIDS .; Nabilone (Cesamet). Tämä lääke käsittelee pahoinvointia ja oksentelua aiheuttaman kemoterapiaa ihmisiä, jotka eivät ole saaneet helpotusta muita hoitoja.