Immunoterapia: kysymykset kysyä lääkäriltä

Sinulla on immunoterapia yrittää tappaa syöpäsoluja. Voit saada immunoterapian yksin tai myös muita hoitoja samaan aikaan. Terveydenhuollon tarjoaja ehkä seurata vointiasi kun sinulla on immunoterapian. Tarvitset myös oppia parhaiten hoitaa itse tänä aikana.

Onko syöpä immunoterapian sama kuin kemoterapia?

Kuinka pian minun hoito koen sivuvaikutuksia?

Mitä ruokia pitäisi syödä niin että en saa tartuntaa ?; On my vettä kotona ok juoda? Onko paikkoja minun ei pitäisi juoda vettä ?; Voinko mennä uimaan ?; Mitä teen, kun menen ravintolaan ?; Voinko olla noin lemmikkieläimet ?; Mitä immunizations tarvitsen? Joka immunizations pitäisi pysyä poissa ?; Onko OK olla joukko ihmisiä? Joudunko naamio ?; Saisinko kävijää? Onko ne tarvitsevat naamio ?; Milloin pesen käteni ?; Milloin otan lämpötila kotona?

Onko ok ajella ?; Mitä pitäisi tehdä, jos tulee haava tai aloittaa verenvuoto?

Onko olemassa muita lääkkeitä minun pitäisi pitää saatavilla ?; Mikä over-the-counter lääkkeitä olen saa ottaa ?; Onko vitamiinit ja lisäravinteet minun pitäisi tai ei pitäisi ottaa?

Kuinka kauan sen jälkeen aloitan kohdistettuja hoito saattaa nämä ongelmat alkavat ?; Mitä voin tehdä, jos olen sairas vatsassani tai ripuli ?; Mitä minun pitäisi syödä pitämään oma paino ja lujuus ylös ?; Onko elintarvikkeet minun pitäisi välttää ?; Voinko juoda alkoholia?

Minun täytyy käyttää erityistä eräänlainen saippuaa ?; Onko voiteita tai voiteita, jotka voivat auttaa?

Kuinka voin estää suun haavaumat ?; Kuinka usein harjata hampaat? Millaista hammastahnaa pitäisi käyttää ?; Mitä voin tehdä suun kuivuminen ?; Mitä teen, jos minulla on suu kipeä?

Onko minun täytyy käyttää aurinkovoidetta ?; Onko minun täytyy pysyä sisätiloissa kylmällä säällä?