Rinnan ja rintarekonstruktion – mitä kysyä lääkäriltä

Sinulla saattaa olla rinnan. Tämä on leikkaus poistaa rinta. Useimmiten, rinnan tehdään rintasyövän hoitoon. Joskus se on tehty estämään syövän naisilla, joilla on suuri riski saada rintasyöpä tulevaisuudessa. Sinulla voi olla myös rintarekonstruktion. Tämä on leikkaus luoda uusi rinta jälkeen rinnan.

Tarvitsenko leikkaukseen vai muu hoidot toimivat? Onko minulla valita minkälainen leikkaus on ?; Mitkä syöpien hoidossa tarvitsen ennen leikkausta tai sen jälkeen? Voiko nämä hoidot on erilainen riippuen siitä, minkä tyyppistä leikkaus I on ?; Will yksi tyyppi rintojen leikkaus toimivat paremmin minun rintasyöpä ?; Joudunko saamassa sädehoitoa ?; Joudunko olla kemoterapiaa ?; Joudunko olla hormonaalisia (anti-estrogeeni) terapia ?; Mikä on riski saada syöpä muissa rinta ?; Pitäisikö minulla muita rintojen poistaa?

Miten on arpi erilainen näillä leikkauksia ?; Onko ero siinä, miten paljon tuskaa minulla on jälkeenpäin ?; Onko ero siinä, miten kauan kestää saada paremmin ?; Will mitään minun rintalihasten poistetaan ?; Tekeekö joku imusolmukkeet kainalossani poistaa?

Mikä on paras hoito minun tyyppiä rintasyövän?

Täytyykö hartiakipu ?; Will Olen turvotusta käsivarteeni ?; Pystynkö tekemään työtä ja urheilun että haluan ?; Mille minun lääketieteellisiä ongelmia (kuten diabetes, sydänsairaudet, tai korkea verenpaine) minun täytyy nähdä ensihoito tarjoaja ennen minun leikkausta?

Mitä eroa on luonnollinen kudosten ja implantit? Joka valinta näyttää enemmän kuin luonnollinen rintojen ?; Saisinko rintarekonstruktion samana leikkauksen kuin minun rinnan? Jos ei, kuinka kauan minun täytyy odottaa ?; Saanko on nänni myös ?; Will Olen tunne minun uusi rinta ?; Mitä riskejä kunkin rintarekonstruktion ?; Jos en ole jälleenrakentamiseen, mitkä ovat vaihtoehdot? Voiko käyttää proteesin?

Kuinka paljon apua minun on, kun tulen kotiin? Voinko saada sängystä ilman apua ?; Miten voin varmistaa, että kotini on turvallista minulle ?; Millaisia ​​tarvikkeita tarvitsen kun pääsen kotiin ?; Minun täytyy järjestää uudelleen kotiini?

Kuinka kauan leikkaus viime ?; Millaista anestesian käytetään? Onko vaihtoehtoja harkita ?; Will I olla paljon tuskaa leikkauksen jälkeen? Jos on, mitä tehdään lievittää kipua ?; Kuinka pian voin olla nousta ylös ja liikkuvat?

Mikä minun haava on? Miten hoitaa sen? Milloin voin suihkussa tai kylvyssä ?; Saanko mitään viemäriin valua nestettä minun leikkauskohtaa ?; Täytyykö paljon tuskaa? Mitä lääkkeitä voin ottaa kipuun ?; Milloin voin aloittaa käteni? Onko harjoituksia minun pitäisi tehdä ?; Milloin voi ajaa ?; Milloin voi palata töihin?