Rasvaimu

Rasvaimu on poistaminen liikaa rasvaa imulla käyttämällä erityisiä kirurgisia laitteita. Plastiikkakirurgi tyypillisesti tekee leikkauksen.

Seuraavat ovat joitakin käyttötarkoituksia rasvaimun

Rasvaimun kone ja erityisiä välineitä kutsutaan kanyylit käytetään tämän leikkauksen .; Leikkausryhmä valmistelee kehon osiin, jotka käsitellään .; Saat joko paikallista tai yleisanestesiaa .; Kautta pieni ihon viilto, imuputken terävä pää työnnetään rasvan taskuihin ja pyyhkäisi alueen läpi, jossa rasva on poistettava .; Irronneen rasva imuroidaan pois läpi imuputken. Tyhjöpumppu tai suuri ruisku tarjoaa imu toiminta .; Useita ihon pistoja voidaan tarvita hoitamaan suuria alueita. Kirurgi voi lähestyä alueita kohdellaan eri suuntiin saada parhaat ääriviivat .; Kun rasva on poistettu, pieni salaojitus putket voidaan työntää rasvattomia alueille poistamaan verta ja nestettä, joka kerää aikana ensimmäisinä päivinä leikkauksen jälkeen .; Jos menettää paljon nestettä tai veren leikkauksen aikana, ehkä nestehoito (suonensisäisesti). Hyvin harvoissa, tapauksissa, verensiirtoa tarvitaan .; Compression vaate sijoitetaan teitä. Käytä sitä, ohjeiden mukaisesti kirurgi.

Kosmeettisista syistä, kuten “rakkaus käsittelee” rasva pullistuu tai epänormaali leuka rivi .; Parantaa seksuaalista toimintaa vähentämällä epänormaali rasvaa talletusten sisä reidet, jolloin helpommin emättimen .; Kehon muotoiluun ihmisille, jotka häiritsevät rasva pullistuu tai väärinkäytöksiä, joita ei voida poistaa ruokavaliota ja / tai liikuntaa.

Rasvaimu on suosittu laji kauneusleikkaus. Se poistaa ei-toivotut talletukset liikaa rasvaa parantaa kehon ulkonäköä ja tasoittaa epäsäännöllinen tai vääristynyt kehon muotoja. Menettely on joskus kutsuttu kehon sisällä.

Tietyt sairaudet olisi tarkastettava ja olevan hallinnassa ennen rasvaimu, mukaan lukien

Ennen leikkausta, sinun on potilaan kuulemisen. Tähän sisältyy historia, fyysinen koe, ja psykologinen arviointi. Saatat joutua tuoda joku (kuten puoliso) mukaasi käynnin aikana.

Rasvaimu voidaan tai ei edellytä sairaalassa, riippuen sijainnista ja laajuudesta leikkaus. Rasvaimu voidaan tehdä toimisto-pohjainen laitos, joka leikkaus keskustassa avohoidossa, tai sairaalassa.

Useimmat potilaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen leikkauksen.

Korvikkeena liikunta ja ruokavalio, tai paranna yleistä lihavuus. Mutta se voidaan poistaa rasvaa erillisillä alueilla eri ajankohtina .; Koska hoito selluliittia (epätasainen, dimpled ulkonäkö ihon yli lantion, reisien ja pakarat) tai ylimääräistä ihoa .; Tietyillä kehon alueille, kuten rasvan sivuilla rinnat, koska rinta on yhteinen sivusto syöpä.

Sydänvaivoja (sydänkohtaus); Korkea verenpaine; Diabetes; Allergisia reaktioita lääkitys; Keuhkojen ongelmat (hengenahdistus, ilmataskuja verenkierrossa); Allergiat (antibiootit, astma, kirurginen prep); Tupakointi, alkoholin tai huumeiden käyttö

Shock (yleensä kun ei tarpeeksi nestettä korvataan leikkauksen aikana); Nesteen kertyminen (yleensä pois menettelystä); Infektiot (STREP, staph); Verenvuoto, verihyytymä; Tiny kerääntyessä rasvaa verenkiertoon, joka estää veren virtausta kudokseen (rasva embolia); Nerve, ihon, kudoksen tai elinvaurioita tai palovammoja lämmöstä tai laitteita, joita käytetään rasvaimun; Epätasainen rasvan poisto (epäsymmetria); Lommoja iho tai muotoiluun ongelmia; Lääkereaktiot tai yliannostuksen siitä lidokaiinia käytetään menettelyssä; Arpia tai epäsäännöllinen, epäsymmetrinen, tai jopa “roikkuva” iho, etenkin vanhukset