meningocele korjaus

Meningocele korjaus (tunnetaan myös myelomeningocele korjaus) on leikkaus korjata synnynnäisiä epämuodostumia selkärangan ja selkäytimen kalvot. Meningocele ja myelomeningocele ovat tyyppejä selkärankahalkion.

Korjaus on meningocele tai myelomeningocele tarvitaan tartuntavaaran ja edelleen vahinkoa lapsen selkäydin ja hermoja. Leikkaus voi korjata vikoja selkäytimessä tai hermoja.

Hengitysvaikeuksia; Reaktiot lääkkeitä; verenvuoto; infektio

Nesteen kertyminen ja paine aivoissa (vesipää); Lisääntynyt mahdollisuus virtsatieinfektio ja suoliston ongelmia; Infektio tai tulehdus selkäytimen; Halvaus, heikkous, tai tunne muutoksia menettämisen vuoksi hermojen toimintaa

Sekä meningoceles ja myelomeningoceles, kirurgi sulkee aukon takana.

Riskejä anestesian ja kirurgian ovat

Terveydenhuollon tarjoaja usein löytävät nämä viat ennen syntymää käyttää sikiön ultraääni. Tarjoaja seuraa sikiön tiiviisti syntymään saakka. On parempi, jos lapsen kannetaan täysi aikavälillä. Lääkäri haluaa tehdä Keisarinleikkauksen (C-osa). Tämä estää edelleen vahinkoa pussi tai alttiina selkärangan kudokseen.

Lapsesi useimmiten täytyy viettää noin 2 viikkoa sairaalassa leikkauksen jälkeen. Lapsen tulee olla tasainen koskematta haava-alueelle. Leikkauksen jälkeen, lapsesi saa antibiootteja tartuntavaaran.

Kuinka hyvin lapsi ei riippuu alkuehdon niiden selkäydin ja hermoja. Jälkeen meningocele korjaus, lapset usein tehdä hyvin ja ei ole muuta aivoja, hermo, tai lihasten ongelmia.