Lievittävä hoito – neste, ruoka, ja ruoansulatus

Ummetus – palliatiivinen hoito; End of life – ruoansulatus; Hospice – ruoansulatusta

Ruokahalun menetys

Suun tai hampaiden kipua; Suun haavaumat; Jäykkä tai kivulias leuan

Vähemmän suoliston tavallista; kovat ulosteet

On normaalia, että henkilö, joka on kuolemassa ja ei tunnu syöminen. Vakava sairaus voi aiheuttaa kehon järjestelmiä, jotka hoitavat nesteitä ja ruokaa muuttaa tällä hetkellä. Ne voivat hidastaa ja epäonnistua. Myös lääke, joka kohtelee kipu voi aiheuttaa kuiva, kova uloste, joita on vaikea kulkea.

nesteet

Soita saattohoidon hoitajalle tai lääkärille, jos sinulla on pahoinvointia, ummetusta tai kipu, joka ei voi hallita.

Pahoinvointi omaan mahaan; Oksentaminen

Juo SIPS vettä vähintään 2 tunnin välein, kun hereillä .; Nesteet voidaan antaa suun kautta syöttöaukko, IV (putki joka menee suoneen), tai neula, joka menee ihon alle (ihonalainen) .; Pidä suusi kostea jään sirut, sienellä tai suullinen vanupuikkoja tehty tähän tarkoitukseen .; Puhua jonkun oman terveydenhuollon tiimin siitä, mitä tapahtuu, jos on liikaa tai liian vähän nestettä elimistössä. Päätettävä yhdessä, tarvitaan enemmän nestettä kuin olet parhaillaan ottaen.

Leikkaa ruoka pieniksi paloiksi ja pureskella hitaasti .; Blend tai mäski elintarvikkeista, jotta he eivät tarvitse pureskella paljon .; Syödä ruokaa, joka on pehmeä ja sileä, kuten keitto, jogurtti, omenasosetta tai vanukasta .; Drink ravistelee tai smoothie .; Jos tunnet pahoinvointia, syömään kuivaa, suolaisia ​​ruokia ja selkeä nesteitä.

Kirjoita muistiin ajat, jolloin olet suolen .; Juo SIPS vettä tai mehua vähintään 2 tunnin välein, kun hereillä .; Syödä hedelmiä, erityisesti luumujen .; Jos mahdollista, kävellä enemmän .; Kun yrität olla suolen, istua wc, lipasto, tai alusastia .; Puhua jonkun oman terveydenhuollon tiimin noin ulosteesta pehmitteet tai laksatiiveja.