Kipu ja tunteet

Krooninen kipu voi rajoittaa jokapäiväistä toimintaa ja tehdä se vaikea työskennellä. Se voi myös vaikuttaa siihen, miten mukana olet ystävien ja perheenjäsenten. Työtoverit, perhe ja ystävät joutua tekemään enemmän kuin tavanomainen osuus, kun et voi tehdä asioita tavalliseen tapaan.

Mieli ja keho yhdessä – niitä ei voida erottaa toisistaan. Tapa mielesi ohjaus ajatukset ja asenteet vaikuttavat siihen, miten elimistö säätelee kipua.

Usein tunteet surun, vihan, arvottomuuden, tai toivottomuuden; Vähemmän energiaa; Vähemmän kiinnostusta toimintaan, tai vähemmän ilo irti toiminnasta; Nukahtamisvaikeuksia tai pysyä unessa; Vähentynyt tai lisääntynyt ruokahalu, joka aiheuttaa merkittäviä laihtuminen tai painonnousu; Keskittymisvaikeuksia; Ajatuksia kuolemasta, itsemurha tai vahingoittaa itseäsi

Opi olla positiivisia ajatuksia sijaan kielteisiä; Vähennä pelko kivun; Tee tärkeitä suhteita vahvempi; Kehitetään vapauden tunteen omasta kipu

Stressi on sekä fyysisiä ja emotionaalisia vaikutuksia kehomme. Se voi nostaa verenpainetta, lisätä hengitys ja sydämen syke, ja aiheuttaa lihasjännitystä. Nämä asiat ovat kova elin. Ne voivat aiheuttaa väsymystä, univaikeuksia, ja ruokahalun muutokset.

Masennus on hyvin yleinen ihmisten keskuudessa, jotka ovat krooninen kipu. Kipu voi aiheuttaa masennusta tai tehdä nykyisiä masennusta pahempi. Masennus voi myös tehdä olemassa olevia kipuja pahempi.

Yleinen tyyppi terapiaa ihmisille, joilla on krooninen kipu on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Etsii apua terapeutti voi auttaa